Άρθρα

Αναζωογόνηση ωοθηκών

Πότε εκτελείται η διαδικασία αναζωογόνησης ωοθηκών; Ποια γυναίκα είναι κατάλληλη υποψήφια; Πώς γίνεται η παρακολούθηση. Η θεραπεία αναζωογόνησης των ωοθηκών είναι μια διαδικασία που μπορεί να δημιουργήσει νέα ωάρια στις ωοθήκες των γυναικών οι οποίες αδυνατούν να αποκτήσουν παιδί, λόγω της πρόωρης εμμηνόπαυσης, της προχωρημένης ηλικίας ή του χαμηλού αποθέματος ωαρίων στην ωοθήκη, ωστόσο επιθυμούν … Συνεχίστε να διαβάζετε Αναζωογόνηση ωοθηκών.

ΠΕΝΤΕ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ !!

Το νεότερο μέλος της οικογένειας θα σας κρατήσει ξύπνια πολύ πριν κάνει τη μεγάλη είσοδο του. Για πολλές έγκυες γυναίκες ένας καλός βραδινός ύπνος μπορεί να είναι κάτι ανέφικτο! Αυτό γιατί οι ορμόνες σας κάνουν να ζεσταίνεστε και η ουροδόχος κύστη σας ζητάει να πάτε τουαλέτα.....πάλι! Μερικοί λένε ότι πρόκειται για μια προετοιμασία για τις … Συνεχίστε να διαβάζετε ΠΕΝΤΕ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ !!.

Γονιμότητα: Όσα πρέπει να γνωρίζει η γυναίκα Αναποτελεσματικές μέθοδοι και η έλλειψη αξιόπιστων πληροφοριών μπορεί στη πραγματικότητα να καθυστερήσουν σημαντικά την αναγνώριση του προβλήματος της υπογονιμότητας.

Όταν μια γυναίκα θέλει να αποκτήσει παιδί, συχνά αρχίζει μια σύνθετη διαδρομή που είναι επιφορτισμένη με την ανησυχία αν ο στόχος θα επιτευχθεί γρήγορα. Θα ήταν καλό, ωστόσο, να γνωρίζετε κάποιους απλούς κανόνες που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις ιδανικές συνθήκες για τη σύλληψη. Σε έρευνα που έγινε σε γυναίκες από 18 έως 51 … Συνεχίστε να διαβάζετε Γονιμότητα: Όσα πρέπει να γνωρίζει η γυναίκα Αναποτελεσματικές μέθοδοι και η έλλειψη αξιόπιστων πληροφοριών μπορεί στη πραγματικότητα να καθυστερήσουν σημαντικά την αναγνώριση του προβλήματος της υπογονιμότητας..

10 προτάσεις για μια ήρεμη εγκυμοσύνη

Κανόνες συμπεριφοράς που πρέπει να ληφθούν υπόψη προκειμένου να ζήσετε με ηρεμία την εγκυμοσύνη. Μίνι-οδηγός για μια κύηση χωρίς επιπλοκές. Αγαπητές μητέρες, η εξάλειψη του αλκοόλ και του καπνίσματος δεν είναι αρκετή για να έχετε μια ήρεμη εγκυμοσύνη, υπάρχουν και κάποιες άλλες σημαντικές συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε! Πέρα από τους αυστηρούς κανόνες που πρέπει … Συνεχίστε να διαβάζετε 10 προτάσεις για μια ήρεμη εγκυμοσύνη.

Συχνές ερωτήσεις στην εγκυμοσύνη: τα DO και τα DON’TS!

Είναι φυσικό κατά τις πρώτες εβδομάδες της εγκυμοσύνης, να πρέπει η έγκυος να γνωρίζει τι πρέπει να κάνει και τι όχι. Ο καλύτερος τρόπος που μπορεί να ενεργήσει είναι αποφεύγοντας τις ακρότητες! ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ; Μπορεί να έχετε συνηθίσει να πίνετε πολύ καφέ. Ίσως όμως ήρθε η ώρα να τον περιορίσετε! Όπως και άλλα … Συνεχίστε να διαβάζετε Συχνές ερωτήσεις στην εγκυμοσύνη: τα DO και τα DON’TS!.

Πώς ωφελεί η μουσική την έγκυο

Η μουσική βοηθά την έγκυο να διαχειριστεί με τρόπο θετικό το στρες. Ποιο είδος μουσικής θεωρείται καταλληλότερο για το έμβρυο; Η αίσθηση της ακοής είναι η πρώτη που αναπτύσσεται στο έμβρυο γύρω στους τρεις πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης. Μέσα από την ακοή επικοινωνεί με το εξωμήτριο περιβάλλον του. Κατά τη διάρκεια της ενδομήτριας περιόδου, το … Συνεχίστε να διαβάζετε Πώς ωφελεί η μουσική την έγκυο.

Γυναικολογικές εξετάσεις μετά το καλοκαίρι: Τα »S.O.S» του γυναικολόγου

Ποιοι είναι οι συνηθέστεροι λόγοι για την αύξηση των επισκέψεων στον γυναικολόγο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές; Τα συνηθέστερα συμπτώματα. Διακοπές, ψυχαγωγία, διασκέδαση, ταξίδια με τον σύντροφο : το καλοκαίρι πολλαπλασιάζονται οι ευκαιρίες για περισσότερες σεξουαλικές επαφές, συχνά απροστάτευτες. Μια έρευνα επιβεβαίωσε ότι το 56 % των νέων που είχαν τις πρώτες σεξουαλικές επαφές ήταν κατά … Συνεχίστε να διαβάζετε Γυναικολογικές εξετάσεις μετά το καλοκαίρι: Τα »S.O.S» του γυναικολόγου.

10 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για την κολπική μυκητίαση

Τι προκαλεί την μυκητιασική λοίμωξη και ποια είναι τα συμπτώματα. Τι μπορείτε να κάνετε αν η μόλυνση εμφανίζεται κατ ' επανάληψη. Ποια είναι η θεραπεία. Η αιτία είναι η έλλειψη υγιεινής; Είναι πολύ σπάνιο πως η κολπική μυκητίαση προκαλείται από την κακή υγιεινή. Είναι πολύ σημαντικό να πλένεστε πάντα από εμπρός προς τα πίσω μετά … Συνεχίστε να διαβάζετε 10 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για την κολπική μυκητίαση.

DNA τεστ του εμβρύου (Verinata Test): Πότε το επιλέγουμε

Λήψη CVS/ αμνιοπαρακέντηση ή DNA τεστ του εμβρύου (Verinata Test): τι να διαλέξετε; Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των δύο τύπων των εξετάσεων και πότε χρειάζονται; Η επιστημονική κοινότητα συνιστά : Πρώτον αυχενική διαφάνεια, στη συνέχεια, τεστ DNA και εάν είναι απαραίτητο αμνιοπαρακέντηση. Είναι μια εξέταση screening προγεννητική, με σκοπό την εκτίμηση του κινδύνου του … Συνεχίστε να διαβάζετε DNA τεστ του εμβρύου (Verinata Test): Πότε το επιλέγουμε.