ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ – MD, MSC, MMSC

Περιήγηση του Κέντρου

Κατά την πρώτη σας επίσκεψη την πρώτη φορά που θα μας  επισκεφτείτε θα σας κάνουμε μια περιήγηση στις υπέροχες εγκαταστάσεις μας και θα σας γνωρίσουμε το φιλόξενο προσωπικό μας που θα σας βοηθάει και φροντίζει σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας γονιμότητας. Η Garavelas Medical Group,– Io Life IASO βρίσκεται στην Αθήνα.Προσφέρουμε χώρο στάθμευσης με υπηρεσία (valet) στο χώρο του κτηρίου του Ομίλου. Οι κλινικές μας, τα εργαστήρια και το χειρουργικό κέντρο βρίσκονται στο ισόγειο του κτηρίου.

Ένα ήρεμο και χαλαρωτικό περιβάλλον

Ο αρχιτεκτονικά σχεδιασμένος χώρος μας εξασφαλίζει ένα ήρεμο και χαλαρωτικό περιβάλλον για τη θεραπεία γονιμότητας. Πολλοί από τους επισκέπτες μας, επαινούν το χώρο υποδοχής, ο οποίος δημιουργήθηκε από γνωστό Έλληνα καλλιτέχνη αναπαριστώντας τις φυσικές δυνάμεις την ώρα της σύλληψης. Η τοιχογραφία πίσω από τον πάγκο μιμείται τη μεμακρυσμένη θέα της θάλασσας έξω από τα παράθυρα στη νότια πλευρά του δωματίου.Κάθε γιατρός και συντονιστής ΕΓ συναντούν τους ασθενείς τους σε ιδιαίτερα ιατρεία που εξασφαλίζουν την ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια της εξέτασης.

Το πρόγραμμα μας είναι μοναδικό καθόσον ένας γιατρός πραγματοποιεί όλες τις εξετάσεις και διαδικασίες στους ασθενείς του παρέχοντας συνέχεια φροντίδα και καλύτερο έλεγχο πάνω στην κλινική τους διαχείριση.Αυτή η υψηλού επιπέδου προσοχή σε σημείο λεπτομέρειας κατά τη διάρκεια κάθε θεραπευτικού κύκλου οδηγεί σε βελτιωμένα αποτελέσματα και στη μεγαλύτερη ικανοποίηση των πελατών.Τα ιατρεία υπερήχων είναι εξοπλισμένα με προηγμένα συστήματα για την παρακολούθηση των ωοθηκών και της μήτρας κατά τη διάρκεια της διέγερσης των ωοθηκών.  

Εργαστήρια και Σουίτες Χειρουργείων στο χώρο του Ομίλου

Το ioLife Εργαστήριο Αναπαραγωγής είναι το ενδοκρινολογικό και ανδρολογικό εργαστήριο που παρέχει επτά ημέρες την εβδομάδα ορμονικές εξετάσεις και έλεγχο σπέρματος για τους ασθενείς σε κύκλο θεραπειών. Είναι βολικά εγκατεστημένο δίπλα από το χώρο αναμονής και τα δωμάτια ιατρικών εξετάσεων.Η σουίτα χειρουργείων βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του κτηρίου και επικοινωνεί άμεσα με το εργαστήριο ΕΓ.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της ωοληψίας, τα ωάρια περνάνε κατευθείαν στο εργαστήριο ΕΓ μέσω ενός παραθύρου σχεδιασμένου ώστε να ελαχιστοποιείται η καταπόνηση των ανακτώμενων ωαρίων.Αυτό το παράθυρο αξιοποιείται επίσης τη στιγμή της μεταφοράς του εμβρύου, επιτρέποντας την απευθείας παράδοση των εμβρύων στον ιατρό μόλις μερικά δευτερόλεπτα πριν μεταφερθούν στην μήτρα.