ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ – MD, MSC, MMSC

Γιατί να επιλέξετε εμάς

Η Επιστημονική Ομάδα Garavelas είναι ένα υπερσύγχρονο Κέντρο Γονιμότητας με όραμα και στόχο την αντιμετώπιση της ανθρώπινης υπογονιμότητας και γνώμονα τον σεβασμό προς το ζευγάρι .

Ως ειδήμονες στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, η ομάδα μας συνεργάζεται στενά μαζί σας καθ’όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, υποστηρίζοντας τόσο τις συναισθηματικές όσο και τις σωματικές σας ανάγκες που μπορεί να προκύψουν. 

Είμαστε απόλυτα αφοσιωμένοι στην επιτυχία σας και πασχίζουμε να κάνουμε αυτό το ταξίδι όσο το δυνατόν λιγότερο αγχωτικό γίνεται, προσφέροντας σας  κατανόηση και προσωπική φροντίδα για να εκπληρώσετε το όνειρό σας να ξεκινήσετε τη δική σας οικογένεια.

Γι’αυτό νιώστε ασφαλής και εμπιστευθείτε μας. Όχι μόνο γιατί χρησιμοποιούμε την πιο εξελιγμένη τεχνολογία στη υποβοηθούμενη αναπαραγωγή αλλά επειδή το θαύμα της ζωής είναι πηγή του δικού μας ενθουσιασμού και της αφοσίωσής μας.

Ας φτιάξουμε ένα πλάνο μαζί!

Δείκτης Επιτυχίας του Ιατρικού Όμιλου Γκαραβέλα

Ο δείκτης επιτυχίας στις ΕΓ είναι μεγαλύτερος από τον εθνικό μέσο όρο

Ηλικία<3535-37>37
Garavelas Medical Group53%58%31%
National48,5%43%30%

Περιηγηθείτε στις εγκαταστάσεις μας

Προσκαλούμε τους ήδη υπάρχοντες και πιθανούς πελάτες της επιστημονικής ομάδας Γκαραβέλας- Iolife Iaso να περιηγηθούν στην υπερσύγχρονη κλινική μας.

 Η περιήγηση στις  εγκαταστάσεις μας θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πλήρως τον τρόπο λειτουργίας της κλινικής από πλευράς γραφείων, δωματίων, ασθενών και εργαστηρίων, όπου τα όνειρα για τεκνοποίηση μπορούν να εκπληρωθούν. 

Οι εγκαταστάσεις μας είναι σύχγρονες και πληρούν όλες τις απαραίτητες προυποθέσεις προκειμένου να υποδεχτούν τους ασθενείς μας, με σκοπό όλοι να νιώθουν ασφάλεια σε όλα τα στάδια του ταξιδιού γονιμότητας.

Στο φιλικό περιβάλλον του Κέντρου μας, η προσέγγιση του προβλήματος γίνεται με τρόπο επιστημονικό, αλλά ταυτόχρονα προσιτό και κατανοητό, ώστε τα ζευγάρια να αντιμετωπίζουν την διαδικασία της θεραπείας χωρίς φόβο, με εμπιστοσύνη και ενθουσιασμό.

 Πεποίθηση μας είναι ότι το σωστά ενημερωμένο ζευγάρι κάνει τις καλύτερες επιλογές μετέχοντας έτσι ουσιαστικά στην διαδικασία της θεραπείας του.