ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ – MD, MSC, MMSC

Μαρτυρίες

Η προσωπική μου εμπειρία στην κλινική IOLIFE Αθηνών με θεράποντα ιατρό τον κ. Αθανάσιο Γκαραβέλα.

Γεια σε όλους, αποφάσισα να καταθέσω την προσωπική μου ιστορία  με σκοπό να κατευνάσω τον φόβο όλων των γυναικών για την διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης και της δωρεάς ωαρίων. Το αναφέρω αυτό γιατί και εγώ ,κυρίως λόγω ελλιπούς ενημέρωσης , ένιωθα φόβο  για τη διαδικασία αυτή .

Είμαι 43 ετών και μαζί με το σύντροφό μου προσπαθούσαμε να αποκτήσουμε αρκετά χρόνια παιδί. Μετά  από πολλές προσπάθειες διέγερσης των ωοθηκών  και έχοντας ήδη κάνει αποβολή λόγω κακής ποιότητας των ωαρίων  μου, αποφασίσαμε να  καταφύγουμε στη «δωρεά ωαρίων».

Επικοινώνησα με αρκετά κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης στο εξωτερικό  όπως στη Γαλλία, στην Ισπανία, στην  Ελβετία και στην Τσεχική Δημοκρατία, αλλά δυστυχώς οι τιμές ήταν απαγορευτικές για εμάς. Έτσι άρχισα να ψάχνω για κλινικές στην Ελλάδα. Ήρθα σε επικοινωνία  με αρκετές αλλά στο τέλος και μετά από αρκετές συζητήσεις εμπιστεύτηκα  την κλινική IOLIFE στην Αθήνα.  

Πιο συγκεκριμένα ήρθα σε επαφή με τον Δρ. Αθανάσιο Γκαραβέλα (έχοντας άριστη γνώση της ιταλικής γλώσσας), ο οποίος αφουγκράζοντας τους προβληματισμούς και ενδοιασμούς μου, με καθησύχασε και παράλληλα με ενθάρρυνε να συνεχίσω την προσπάθεια μου να αποκτήσω παιδί.  Ξεκίνησα λοιπόν αυτό το ταξίδι , κάνοντας όλες τις εξετάσεις που απαιτούνταν και περιμέναμε να βρεθεί δότρια.  Πράγματι έλαβα  11 ωοκύτταρα από 24 ετών δότρια   εκ των οποίων τα 7 γονιμοποιήθηκαν και τα 6 προχώρησαν σε βλαστοκύστες.

Την 1η Νοεμβρίου ο Δρ. Γκαραβέλας  πραγματοποίησε εμβρυομεταφορά με δυο βλαστοκύστες και μετά από 13 μέρες αγωνίας ,έκανα εξέταση β-χοριακής και επιτέλους το αποτέλεσμα ήταν ΘΕΤΙΚΟ!

Στο δύσκολο και εξαντλητικό δρόμο της υπογονιμότητας , όχι μόνο οικονομικά αλλά και ψυχικά, είναι πολύ σημαντικό να έχει κανείς δίπλα του σωστούς επιστήμονες και  ανθρώπους με ήθος, ευαισθησία και ανθρωπισμό, γι΄αυτό και συστήνουμε ανεπιφύλακτα τον κ. Γκαραβέλα  σε όλα τα ζευγάρια που βρίσκονται στη θέση που ήμασταν και εμείς και τους ευχόμαστε ολόψυχα όλα να πάνε καλά! Ο κ.Γκαραβέλας  σίγουρα θα κάνει το καλύτερο γι΄αυτό!

Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στην δότρια ωαρίων  που  χάρη σε αυτήν κατάφερα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου!!!!! Ανυπομονώ την επόμενη εβδομάδα να κάνω υπέρηχο  και να ακούσω την καρδιά του δικού μου μωρού!!!!!!

Ladyhope 43


Γεια σας κορίτσια


Απομακρύνθηκα από την πιθανότητα να αποκτήσω παιδί φυσιολογικά μετά από μια γυναικολογική εξέταση κατά την οποία διαγνώσθηκα με την νόσο ενδομητρίωσης και που δυστυχώς δεν την αντιμετώπισα ως έπρεπε. Σε καμία όμως περίπτωση δεν έχασα την ελπίδα μου και αποφάσισα να ξεκινήσω την διαδικασία της τεχνητής γονιμοποίησης.

Είχαμε ξεκινήσει την διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης πριν από πολύ καιρό, σε άλλο κέντρο στην Ισπανία , αλλά όλες οι προσπάθειες ήταν ανεπιτυχείς. Αυτό όμως που μας είχε κάνει αρνητική εντύπωση, ήταν πως μετά από κάθε αποτυχημένη προσπάθεια δεν μας εξηγούσε κανείς τους λόγους της αποτυχίας. 

Τελικά, αποφασίσαμε με τον σύζυγό μου, μετά δηλαδή από δυο  αποτυχημένες προσπάθειες, να επισκεφθούμε κι άλλα κέντρα, ώστε να μιλήσουμε και με άλλους γιατρούς μέχρις ότου να επανακτήσουμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση. Βρεθήκαμε λοιπόν μετά από πολλές περιηγήσεις στο διαδίκτυο στην Αθήνα , στην κλινική IOLIFE, γνωρίζοντας από κοντά τον κ. Γκαραβέλα  οποίος επέδειξε επαγγελματισμό και ευαισθησία στο πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε.

Αποφασίσαμε λοιπόν μετά από συζητήσεις  ότι ήμασταν έτοιμοι να ξεκινήσουμε εξωσωματική με τον κ. Γκαραβέλα λαμβάνοντας υπόψη  και το γεγονός ότι το κόστος της θεραπείας ήταν πιο προσιτό από αυτό της Ισπανίας.

Με την πρώτη προσπάθεια έμεινα έγκυος και τώρα βρίσκομαι στον 5ο μήνα κύησης ενός αγοριού. Πόση ευτυχία ? Πόση χαρα?

Από την αρχή ο κ. Γκαραβέλας ήταν συνεπής , ήρεμος , αισιόδοξος και μας ενθάρρυνε με το να μας υπενθυμίζει κάθε φορά πως όλα θα πάνε τέλεια!!!!!! Όπως και πήγαν . Τον ευχαριστώ γιατί με την βοηθεία του και τις γνώσεις του σε λίγο καιρό θα κρατάω στην αγκαλιά μου το αγοράκι μου!!!!!!!!!

Ornella 44


Γεια σας

Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να μοιραστώ μαζί σας  την εμπειρία που έζησα με την ομάδα του γιατρού κ. Γκαραβέλα.

Το όνομά μου είναι  Roby και τον Σεπτέμριο θα γίνω 42 ετών και ζώ στην Ιταλία.  Στην Ιταλία, ξεκινήσαμε την διαδικασία της υποβοηθούμενης γονιμοποίησης με την μέθοδο της δωρεάς ωαρίων. Κάναμε 3 προσπάθειες εκ των οποίων η πρώτη ήταν επιτυχής . Εξαιτίας ενός ιατρικού προβλήματος αναγκάστηκα να κάνω την 17η εβδομάδα  της κύησης θεραπευτική έκτρωση. Η χειρότερη περίοδος της ζωής μου , φόβος , θυμός , απελπισία.  Δεν τα παράτησα όμως . Είπα πως θα ξαναπροσπαθήσω αλλά αυτή τη φορά θα ψάξω περισσότερο. Έτσι βρέθηκα έξω από την κλινική IOLIFE ΙΑΣΩ στην Αθήνα με περίσσειες ελπίδες και δύναμη.

Εκεί συνάντησα τον κ. Γκαραβέλα και τους πολίτιμους συνεργάτες  του. Είναι γεγονός πως στην κλινική δεν υπάρχουν λίστες αναμονής για εξωσωματική με δωρεά ωαρίων και  σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος της θεραπείας επιλέξαμε  να συνεχίσουμε εκεί.

Όλοι είναι κοντά σου , σε ενημερώνουν συνεχώς και σε τονώνουν ψυχολογικά κάθε φορά που νιώθεις φόβο και άγχος .

Το θαύμα έγινε,  βρίσκομαι στην 18η εβδομάδα κύησης και το καλύτερο από όλα είναι ότι στον πρώτο υπέρηχο άκουσα να χτυπούν δυο καρδούλες. Αν χρειαστείτε πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε προσωπικά μαζί μου.

Σας ευχαριστώ και σας στέλνω την αγάπη μας.

Roby 42


Γεια σε όλους!


Μόλις επέστρεψα από Αθήνα !!!!!!Εξωσωματική με δωρεά ωαρίων αφού ήταν η μόνη μου επιλογή. Στην κλινική IOLIFE ΙΑΣΩ με ανέλαβε ο εξαίρετος άνθρωπος και επιστήμονας κ. Γκαραβέλας Αθανάσιος . Σε λίγες μέρες περιμένω να κάνω την εξέταση αίματος για να διαπιστώσω αν επιτέλους είμαι έγκυος !!

Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να βρώ τον γιατρό , εύκολη περιήγηση στην διαδικτυακή του σελίδα , παρέχοντας πληροφορίες από την διαδικασία της γονιμοποίησης  μέχρι διευκολύνσεις ως προς την  επιλογή  διαμονής και μεταφοράς .

Francesca

Γεια σας,
Είμαι η Daniela και είμαι 42 ετών και σε λίγους μήνες θα γίνω 43 ετών.
Γράφω για να σας πω σχετικά με την εμπειρία που είχα στην κλινική Iolife Ιασω .

Η αλήθεια είναι πως μέχρι και πέρυσι είχα χάσει κάθε ελπίδα να αποκτήσω παιδί . Έντεκα  ολόκληρα χρόνια έγγαμου βίου , με 3 αποτυχημένες προσπάθειες εξωσωματικής και προβλήματα ιατρικής φύσεως στις ωοθήκες μου. Ωοθηκική ανεπάρκεια και τώρα τι? Ένιωσα ράκος αλλά δεν μπορούσα να σταματήσω να ελπίζω και να ονειρεύομαι. Άκουσα πως στην κλινική αυτή υπάρχει ένας γιατρός νεότερος από εμένα αλλά με μεγάλη εμπειρία και λειτουργεί με γνώμονα την αγάπη του προς την επιστήμη και τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα υπογονιμότητας.

Μας εξήγησε με ηρεμία και ευσυνειδησία την επιλογή της δωρεάς ωαρίων.Τον εμπιστευτήκαμε και τώρα είμαι στην 23η εβδομάδα εγκυμοσύνης περιμένοντας δίδυμα. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω ακόμα και τώρα αλλά κάθε φορά που νιώθω τις κλωτσιές τους συνειδητοποιώ ότι όλα είναι αλήθεια.

Η συμβουλή μου είναι να μην τα παρατάς ποτέ και θα δεις ότι και εσύ μπορείς να πραγματοποιήσεις το όνειρό σου να γίνεις μητέρα!!!!!!
Καλή τύχη.

Daniela 42


Γειά σας,

Είμαι 36 ετών και ζω στην όμορφη  Ρώμη .  Έχοντας πολλές διαταραχές στην έμμηνο ρύση , διαγνώστηκα με πρώιμη ωοθηκική  ανεπάρκεια ή αλλίως πρόωρη εμμηνόπαυση. Δεν ξέρω πως να περιγράψω τα συναισθήματά μου, όμως δεν το έβαλα κάτω.

Σήμερα γνώρισα έναν Έλληνα γιατρό που κάθε μήνα βρίσκεται στην Ρώμη προκειμένου να ενημερώσει και να βοηθήσει ζευγάρια να τεκνοποιήσουν .

Σε λίγες μέρες ετοιμαζόμαστε για το πιο όμορφο ταξίδι της ζωής μας. Ελπίζουμε με την καθοδήγηση του κ. Γκαραβέλα να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το μωρό μας!

Η επιθυμία για μητρότητα ξεπερνά κάθε εμπόδιο!  

Sabrina 36

Γειά
Είμαι 41 ετών και μετά από αρκετές προσπάθειες μέσω   δωρεάς ωαρίων στην Ιταλία βρεθήκαμε  στην Ελλάδα.
Το κέντρο υπογονιμότητας βρίσκεται στην Αθήνα και ο γιατρός ονομάζεται Γκαραβέλας.  Είναι όλα πραγματικά υπέροχα! Δεν φοβάμαι καθόλου!
Όλα κυλούν ήρεμα και ο γιατρός επεξηγηματικός και φιλικός . Περιμένω με ανυπομονησία να γίνει η εμβρυομεταφορά.
Αν θέλετε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να περιηγηθείτε στην εξής  τοποθεσία: https://garavelas.it/la-clinica-iaso/
Καλή τύχη!

Ανώνυμη


Εγώ θα σας μιλήσω για μια νέα τεχνική την  αναζωογόνηση ωοθηκών που την πραγματοποιεί στην  Ελλάδα ο κ. Γκαραβέλας .
Είμαι 40 ετών και δυστυχώς βρίσκομαι στο στάδιο της προεμμηνόπαυσης . Απίστευτο ? Μόλις 40 ετών. Αυτό το ανακάλυψα τυχαία πέρυσι μετά από ορμονικές εξετάσεις που έκανα. Γροθιά στο στομάχι , οπότε άρχισα να ψάχνω νέες μεθόδους με υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

Διάβασα πως πρωτοπόρος σε αυτή την τεχνική ήταν ο κ. Γκαραβέλας στην Ελλάδα σε μια από τις καλύτερες κλινικές εξωσωματικής την IOLIFE ΙΑΣΩ.

Από την πρώτη στιγμή που τον είδαμε καταλάβα ότι έχω  μπροστά μου  όχι μόνο έναν σοβαρό επιστήμονα αλλά κι έναν ζεστό και γλυκό άνθρωπο. 

Ελπίζω να σας δώσω σύντομα καλά νέα και οι εξετάσεις μου να  βελτιωθούν με τη μείωση των ορμονών και να μου δοθεί η ευκαιρία να γίνω και εγώ μανούλα.

Μια ζεστή αγκαλιά

Ornella


“Η ιστορία μας είναι σαν πολλές άλλες  και σήμερα μπορούμε να σας την  πούμε ελπίζοντας ότι θα βοηθήσουμε και άλλα ζευγάρια με προβλήματα υπογονιμότητας”.

Η περιπέτεια της εξωσωματικής αρχίζει μερικά χρόνια πριν  οταν το παιδί δεν ερχόταν.  Οι αγωνίες , οι αναμονές, οι απογοητευσεις ήταν αρκετές. Δεν μας έδιναν πολύ χρόνο για να αποκτήσουμε φυσιολογικά ένα παιδί , το βιολογικό σας ρολόι τρέχει πολύ γρήγορα.  Κάποια στιγμή κι εγώ κι ο άντρας μου ειχαμε κουραστεί! Θέλαμε να εχουμε κοντά μας όχι μόνο ένα γιατρό αλλά κι έναν σωστό άνθρωπο, που δε θα μας βλέπει σαν περιστατικά αποκλειστικά. Ετσι μπήκε στη ζωή μας ο κ. Γκαραβέλας Αθανάσιος ο οποίος κάνει επισκέψεις στην Ιταλία και βοηθά ζευγάρια σαν και εμάς.

Ο γιατρός από την αρχή της γνωριμίας,  μας ενέπνευσε εμπιστοσύνη γιατί εξέτασε με προσοχή το ιστορικό μας και είχε να προτείνει λύσεις σε θέματα που μέχρι τότε μας φαίνονταν πλέον άλυτα. Δεν σας κρύβω ότι κάναμε εξωσωματική με δικά μου ωάρια αλλά δυστυχώς δεν είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.  Με την αποφασιστικότητα του και την καθοδήγησή του μπήκαμε στη διαδικασία της δωρεάς ωαρίων. Δεν φοβήθηκα καθόλου , ένιωθα ευτυχισμένη. 

Έφτασε λοιπόν η ώρα της εμβρυομεταφοράς δυο γονιμοποιημένων εμβρύων σε βλαστοκύστες. Ο γιατρός μας εμφανώς ικανοποιημένος,  περιμένει τώρα τα αποτελέσματα του τεστ εγκυμοσύνης μου.Δύο εβδομάδες κύλησαν αργά μέσα στο άγχος και  ναι ναι ναι είμαι έγκυος !!!!!!!!!!!
Σας ευχαριστώ για όλους και ιδιαίτερα έσας γιατρέ μου γιατί μας συνοδεύσατε με επαγγελματισμό και υπομονή σε αυτό το όμορφο ταξιδί.

Camilla 2017

Αγαπημένε μου γιατρέ,


Δεν περνάει μέρα που να μην  σας σκέφτομαι με εκτίμηση και σεβασμό και αυτό γιατι βοηθάτε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν ζητήματα τεκνοποίησης .

Περίμενα να σας γράψω τόσο πολύ  για να με ενθαρρύνετε και να με κάνετε να ηρεμήσω διότι η διαδικασία αυτή είναι επίπονη για εμένα.  

Δεν ξέρω απλά περιμένω να έχω ένα ευχάριστω αποτέλεσμα και μετά να μπορέσω να σας περιγράψω χωρίς φόβο τα συναισθήματά μου.

Απλά σας ευχαριστώ.


Φερίν

Γεια σε όλους,
είναι η πρώτη φορά  που αποτυπώνω σε χαρτί τα συναισθήματα μου. Είμαι στην όγδοη εβδομάδα κύησης και ακόμα δεν είμαι σίγουρη ότι αυτό συμβαίνει.

Έχω περάσει από όλα τα στάδια, πολλές επισκέψεις σε διάφορους γυναικολόγους, πολλές εξετάσεις, υπέρηχοι, τεστ εγκυμοσύνης, αλλά πάντα χωρίς θετικά   αποτελέσματα. Απογοήτευση και απέραντη μοναξιά. Οι προσπάθειες εξωσωματικής έγιναν στην Ιταλία αλλά και πάλι απέτυχαν παταγωδώς.

Μια φίλη μου είχε επισκεφτεί στην Ρώμη τον κ. Γκαραβέλα και έμεινε έγκυος οπότε είπα και εγώ να δοκιμάσω για τελευταία πια φορά την τύχη μου. Με εξέτασε ενδελεχώς και με άκουσε προσεκτικά αφού όλα αυτά τα χρόνια όχι μόνο είχα εξουθενωθεί ψυχολογικά αλλά είχα και ξοδέψει πολλά χρήματα για  να βρίσκομαι στο τέλος σε λίστες αναμονής

Έτσι, ένα μήνα μετά τη συνάντηση μας  και χωρίς καμία καθυστέρηση πήγα στην Αθήνα προκειμένου να κάνω την θεραπεία μου .

Γιατρέ σε ευχαριστώ πολύ για όλα!

 Valeria72

Γεια σε όλους!
Θα σας πω και εγώ με την σειρά μου την ιστορία μου, παρόλο που μου είναι πολύ δύσκολο να εξιστορώ προσωπικές καταστάσεις, αλλά θα το κάνω για να διαφωτίσω με την εμπειρία μου κάποιες γυναίκες που απεγνωσμένα ψάχνουν πληροφορίες για να διαλέξουν τον καλύτερο γιατρό που θα τις βοηθήσει να γίνουν μητέρες. Πολλοί ενδεχομένως να αμφισβητούν τέτοιου τύπου μαρτυρίες και κυρίως τις ανώνυμες, αλλά εγώ πιστεύω πως μια γυναίκα που έχει ζήσει την αγωνία προβλημάτων απόκτησης ενός παιδιού μπορεί να διακρίνει τι είναι αλήθεια και τι όχι.

Μετά από περίπου 7 χρόνια προσπαθειών με τον σύζυγό μου καταφύγαμε στην λύση της εξωσωματικής με την τεχνική της μικρογονιμοποίησης . Πρώτα πήγαμε στην Τοσκάνη και μετά στην Βαρκελώνη. Τα έμβρυα σχηματίζονταν καλά αλλά δυστυχώς μετά δεν προχωρούσαν . Χάσαμε κάθε ελπίδα , ο δρόμος μας δύσκολος με πολλές αποτυχίες , απογοητεύσεις , εξετάσεις και έντονες ψυχολογικές διακυμάνσεις  και πάντα με τον κίνδυνο υπερδιέγερσης των ωοθηκών.

Έκανα μια τόσο εντατική εξονυχιστική έρευνα σε ιστοσελίδες , γυναικολόγους, κέντρα εξωσωματικής και κατέληξα στην Ελλάδα στην κλινική IOLIFE ΙΑΣΩ , με γιατρό τον κ. Γκαραβέλα. Επικοινώνησα αμέσως με την βοηθό του την Σούζυ η οποία έτυχε να είναι Ιταλίδα , μας ενημέρωσε πως ο γιατρός θα βρίσκεται στην Ρώμη και στο Μιλάνο για να δει τους ασθενείς του. Είπαμε πως δεν θα αφήσουμε την ευκαιρία και έτσι τον συναντήσαμε από κοντά.

Ο γιατρός εξέτασε με προσοχή το ιατρικό μας ιστορικό και μας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι μπορούμε να έχουμε ένα καλό ποσοστό επιτυχίας και άρα εγκυμοσύνη μέσω της δωρεάς ωαρίων.  Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε αφού πια είχα κουραστεί από τις ενέσεις και την ορμονική διέγερση στις ωοθήκες μου!

Κάναμε  λοιπόν ένα πρώτο ταξίδι στο Αθήνα προκειμένου να δουμε από κοντά την κλινική και τον τρόπο διαχείρισης μας και για να είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε . 

Όλα ήταν εξαιρετικά, μας υποδέχθηκαν ως άνθρωπους και όχι ως  αριθμούς κάτι που μας αρκούσε για να ξεκινήσουμε εκεί. 

Έτσι λοιπόν ήρθε η ώρα να κάνουμε την εμβρυομεταφορά , ένιωθα απλά ευτυχισμένη και αυτό γιατί ο γιατρός  μου ήταν τόσο ήρεμος και σίγουρος πως θα αποκτήσω παιδί και πως όλα θα πάνε καλά.

Η μεγάλη μέρα ήρθε , έκανα εξέταση αίματος ήμουν έγκυος , δεν το πίστεψα και μετά από δυο μέρες ξανά έκανα. Κανένα λάθος …..ήμουν απλά έγκυος !

 Σήμερα είμαι στην  7η εβδομάδα και εύχομαι να πάνε όλα καλά και να καταφέρω να πάρω στην αγκαλιά μου το μωρό μου…..

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον γιατρό μας τον κ. Γκαραβέλα καθώς και την ομάδα του , για τον επαγγελματισμό και την αγάπη που μας από την άρχη μέχρι και σήμερα.

Σας ευχαριστούμε που μας επιτρέψατε να ζήσουμε και πάλι!

mariang2018

Καλησπέρα, δεν έχω να σας πω πολλά παρα μόνο ότι σήμερα Σάββατο  19 Μαΐου, γεννήθηκαν οι 2 μικροί μου άγγελοι, ο George και η Greta, χάρη στον γιατρό μου τον κ. Γκαραβέλα, τον οποίο και δεν θα σταματήσω ποτέ να ευχαριστώ!!!

Εύχομαι σε όλους  όσους προσπαθούν , να μην χάνουν το κουράγιο τους , να αφεθούν στα μαγικά και έμπειρα χέρια του κ. Γκαραβέλα του γιατρού μου , να οπλιστούν με υπομονή και επιμονή και κυρίως να μην ξεχάσουν ότι σε αυτό τον αγώνα το ζευγάρι πρέπει να είναι ενωμένο σαν μια γροθιά.

Engy

Είμαι 41 ετών με πολύ χαμηλό απόθεμα στις ωοθήκες μου.Οι γιατροί στο Ηνωμένο Βασίλειο με είχαν ενημερώσει  ότι οι πιθανότητες να συλλάβω φυσικά ή μέσω εξωσωματικής  ήταν αμελητέες.

 Έτσι σκέφτηκα να κάνω μια δοκιμή με την μέθοδο της  Αναζωογόνησης των Ωοθηκών. Η διαδικασία κράτησης ήταν εύκολη και στην κλινική είχα τον δικό μου προσωπικό διερμηνέα. Η διαδικασία ήταν απλή , σύντομη και χωρίς πόνο.  Μετά από 40 μέρες  από την θεραπεία έγινε το θαύμα που περίμενα. Έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης και ναι ήμουν έγκυος !  Ο Δρ. Γκαραβέλας είναι πάντα δίπλα  μου με ενημερώνει και με υποστηρίζει με τις ιατρικές του γνώσεις ώστε να φέρω εις πέρας την εγκυμοσύνη μου.

Γενικά, η εμπειρία μου από την συγκεκριμένη διαδικασία και την κλινική ήταν εκπληκτική.
Ελπίζω αυτό να βοηθήσει. Θα ήμουν ευτυχής να μιλήσω με οποιοδήποτε ζευγάρι που ζει στην χώρα μου  και να του εξηγήσω την διαδικασία .

Με εκτίμηση,

Norah