ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ – MD, MSC, MMSC

Όραμα

Καλώς Ήρθατε! 

Οραματιζόμαστε!!

Εμείς φτιάχνουμε οικογένειες!

Εσείς φτιάχνετε τις αναμνήσεις!

Ας φτιάξουμε ένα πλάνο μαζί

Η Επιστημονική Ομάδα  Garavelas είναι επίσημος   συνεργάτης του Iolife-Iaso.  Πρόκειται για  ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εξειδικευμένα  Κέντρα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ευρώπη, τοποθετώντας τη ως την μεγαλύτερη κλινική στην Ελλάδα στον τομέα της Μαιευτικής και της Γυναικολογίας.

Η επιτυχημένη λειτουργία ενός Κέντρου Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής προϋποθέτει, εκτός των άλλων, έμπειρο, άρτια καταρτισμένο και ευαισθητοποιημένο στον τομέα της υπογονιμότητας και εξωσωματικής γονιμοποίησης προσωπικό, καθώς και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, εξασφαλίζοντας έτσι τις υψηλότερες λειτουργικες προδιαγραφές προσφέροντας σιγουριά στα ζευγάρια που μας επισκέπτονται.

Το σύστημα διαχείρισης RI Witness εντοπίζει και καταγράφει τα δείγματα των ασθενών σε κάθε στάδιο της διαδικασίας ART ,και λειτουργεί ως μέτρο διασφάλισης, για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την πνευματική σας ηρεμία από την πρώτη κιόλας μέρα. Η διεπιστημονική μας ομάδα, η οποία αποτελείται από υψηλά καταρτισμένους εμπειρογνώμονες, είναι απόλυτα αφοσιωμένη στις ανάγκες κάθε ζευγαριού και υποδεικνύει την καλύτερη δυνατή θεραπεία που μπορεί να εφαρμοσθεί σε κάθε περίπτωση χωριστά.

Παράλληλα η  επιστημονική ομάδα του Κέντρου μας συμμετέχει ενεργά σε συνέδρια σχετικά με την εξωσωματική γονιμοποίηση, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, ώστε να ενημερώνεται για τις νέες εξελίξεις και τα επιτεύγματα της επιστήμης και της τεχνολογίας, και έχει στη διάθεσή της τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και εγκαταστάσεις τα οποία είναι αναγκαία για την επίτευξη των στόχων της.

Επικεφαλής Ιατρός είναι ο Δρ. Αθανάσιος Γκαραβέλας εξειδικευθείς και απόλυτα έμπειρος στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή προσφέροντας τις πιο σύγχρονες θεραπευτικές λύσεις συνδυασμένες με φροντίδα και προσωπικό ενδιαφέρον.

Υπό την επίβλεψη της Δρας Gloria Calderon, εξέχουσας εμβρυολόγου του μεγαλύτερου κέντρου Εξωσωματικής στον κόσμο “IVI”,  είμαστε έτοιμοι να πραγματοποιήσουμε το όραμά μας: να αποτελέσουμε σημείο αναφοράς για όλα τα ζευγάρια σε ολόκληρη την Ευρώπη στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή.