ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ – MD, MSC, MMSC

Παγκόσμιο επιστημονικό ενδιαφέρον για το ερευνητικό έργο της Institute of Life – IASO Group

H Institute of Life θα λάβει μέρος στις 8 Δεκεμβρίου στο διεθνούς φήμης Webinar “International IVF Initiative – i3”

Το Webinar διοργανώνει ο παγκοσμίου φήμης εξειδικευμένος επιστήμονας της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Dr. Jacques Cohen, o οποίος και επέλεξε σε ένα από τα διάσημα διαδικτυακά του σεμινάρια, να επικεντρωθεί στην έρευνα της Institute of Life. Ο επιστημονικός συνεργάτης της Institute of Life – IASO και συνιδρυτής της Embryotools Dr. Nuno Costa-Borges, θα μιλήσει για την πρωτοποριακή μελέτη που έχει διεξαχθεί σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα γονιμότητας λόγω της πτωχής ποιότητας ωαρίων, στην ενότητα με τίτλο «Μεταφορά μητρικής ατράκτου για την αντιμετώπιση της υπογονιμότητας».

Είναι μεγάλη μας τιμή να συμπεριλαμβάνεται η έρευνα μας αυτή στις εβδομαδιαίες διαλέξεις του Dr. Jacques Cohen που παρακολουθούνται από χιλιάδες επιστήμονες αναπαραγωγής και ιατρούς από όλο τον κόσμο. Οι επαγγελματίες υγείας με εξειδίκευση στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για την επιστημονική αυτή πρωτοπορία και την επιτυχία της Institute of Life μπορούν να εγγραφούν στον παρακάτω σύνδεσμο:https://us02web.zoom.us/…/reg…/WN_Xw666J-LQHG5XnVFPOrHfQΗ κυτταροπλασματική ενίσχυση για τη θεραπεία της υπογονιμότητας δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον Jacques Cohen, ο οποίος αρχικά συνεργάστηκε με τον πρωτοπόρο της εξωσωματικής γονιμοποίησης καθηγητή Bob Edwards στα πρώτα χρόνια της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς άρχισε να ερευνά την αποτελεσματικότητα της τεχνικής πριν από 20 χρόνια.

Τα διαδικτυακά συμπόσια θα περιλαμβάνουν επίσης και άλλους επιστήμονες από όλο τον κόσμο που εργάζονται σε αυτήν την πρωτοποριακή έρευνα αλλά και τον διάσημο καθηγητή του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, Eli Adashi. Σημειώνεται ότι, τον Απρίλιο του 2019 γεννήθηκε στην Ελλάδα το πρώτο παιδί με τη μέθοδο της μεταφοράς της μητρικής ατράκτου, από γυναίκα με ιστορικό πολλαπλών αποτυχιών μετά από ειδική θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης που πραγματοποιήθηκε στην Institute of Life.

Μέχρι σήμερα έχουν γεννηθεί 5 υγιή παιδιά με την ίδια μέθοδο που στοχεύει να βοηθήσει γυναίκες με επαναλαμβανόμενες αποτυχίες εξωσωματικής γονιμοποίησης. Τα 5 παιδιά που έχουν γεννηθεί παρακολουθούνται βάσει ειδικού πρωτοκόλλου παιδιατρικής παρακολούθησης.