ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ – MD, MSC, MMSC

Επικοινωνία

Όταν είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια οικογένεια, θέλετε να συνεργαστείτε με ένα κέντρο γονιμότητας που γνωρίζετε ότι θα κάνει το καλύτερο για εσάς. Η Garavelas Medical Group –  Iolife Ιασώ στοχεύει να είναι από τις κορυφαίες κλινικές γονιμότητας στην Ελλάδα.

Συγκεντρώνουμε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων παγκόσμιας κλάσης, που εργάζονται για να γίνουν οι καλύτεροι ειδικοί στη γονιμότητα στην Ελλάδα και να σας προσφέρουμε τις πιο καινοτόμες λύσεις στη θεραπεία της στειρότητας και την εξωσωματική γονιμοποίηση.

Η εκτεταμένη εμπειρία μας με εξατομικευμένες θεραπείες εξωσωματικής εξωσωματικής διέγερσης και εξατομικευμένα πρωτόκολλα εξωσωματικής γονιμοποίησης μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε επιτυχημένες επιλογές θεραπείας εξωσωματικής γονιμοποίησης που προσφέρονται στην καλύτερη κλινική στειρότητας στην Ελλάδα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να απαντήσουμε σε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε σχετικά με τις θεραπείες στειρότητας και τις μεθόδους μας, οπότε επικοινωνήστε μαζί σας εάν θέλετε να μιλήσετε με ένα από τα μέλη της ομάδας μας.