ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ – MD, MSC, MMSC

Νέα

Οι ειδήσεις αιχμής  για την γονιμότητα

Η αποστολή  της Garavelas Medical Group για την παράδοση της νεότερης και καλύτερης τεχνολογίας σε εσάς δεν έχει περάσει απαρατήρητη. Μέσω της συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης, ο ιατρικός όμιλος Garavelas πρωτοπορεί σε καθημερινή βάση στον τομέα της αναπαραγωγικής ενδοκρινολογίας. Ακούστε τι λένε οι δημοσιεύσεις για τον ιατρικό όμιλο Garavelas στα μέσα ενημέρωσης, διαβάστε τις τελευταίες εκδόσεις της βιομηχανίας μας και μάθετε για τις συναρπαστικές τρέχουσες ερευνητικές μελέτες που πραγματοποιούνται.

Νέα
Dr. Athanasios Garavelas

Νέα συνεργασία κορυφής με καινοτόμα συστήματα Τεχνητής Νοημοσύνης για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Institute of Life – ΙΑΣΩ

Νέα επιστημονική συνεργασία της Institute of Life – IASO με τον παγκοσμίου φήμης Κλινικό Εμβρυολόγο Dr. Jacques Cohen για την εφαρμογή συστημάτων Τεχνητής Νοημοσύνης στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή!
Τα νέα αυτά συστήματα Τεχνητής Νοημοσύνης:
-Εξασφαλίζουν την επιλογή του καταλληλότερου εμβρύου για εμφύτευση, με ακρίβεια που φτάνει 92,5%!
-Αυξάνουν τις πιθανότητες εγκυμοσύνης από την 1η εμβρυομεταφορά!

Read More »
Νέα
Dr. Athanasios Garavelas

Eνημέρωση

Mε αφορμή την ανακοίνωση του νέου lockdown θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ιατρείο μας λειτουργεί κανονικά και οι κύκλοι θεραπείας που είχαν ξεκινήσει πριν το lockdown συνεχίζονται, τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Συνεχίζουμε χωρίς αναβολές στις προγραμματισμένες θεραπείες εξωσωματικής.

Read More »