ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ – MD, MSC, MMSC

Νέα

Οι ειδήσεις αιχμής  για την γονιμότητα

Η αποστολή  της Garavelas Medical Group για την παράδοση της νεότερης και καλύτερης τεχνολογίας σε εσάς δεν έχει περάσει απαρατήρητη. Μέσω της συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης, ο ιατρικός όμιλος Garavelas πρωτοπορεί σε καθημερινή βάση στον τομέα της αναπαραγωγικής ενδοκρινολογίας. Ακούστε τι λένε οι δημοσιεύσεις για τον ιατρικό όμιλο Garavelas στα μέσα ενημέρωσης, διαβάστε τις τελευταίες εκδόσεις της βιομηχανίας μας και μάθετε για τις συναρπαστικές τρέχουσες ερευνητικές μελέτες που πραγματοποιούνται.

Νέα
Dr. Athanasios Garavelas

Embracing the future

Ευχές και Δηλώσεις από τον Ειδικό Γονιμότητας της μονάδας – #InstituteofLifeIASO Δρ. Αθανάσιος Γκαραβέλας

Read More »
Νέα
Dr. Athanasios Garavelas

Εμβολιασμός για τις γυναίκες Αναπαραγωγικής Ηλικίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αναφορικά με την επιλογή εμβολιαστικού σκευάσματος προτείνεται η χρήση εμβολίων τεχνολογίας mRNA για την κύηση, καθώς τα μέχρι σήμερα διαθέσιμα επιστημονικά δεδομένα αφορούν κυρίως αυτή την κατηγορία εμβολίων έναντι του SARS-CoV-2, χωρίς όμως να αποκλείονται και οι άλλοι τύποι εμβολίων.

Read More »
Νέα
Dr. Athanasios Garavelas

Ο ποιοτικός έλεγχος και οι τεχνολογικές εξελίξεις απογειώνουν τα αποτελέσματα και τα ποσοστά κυήσεως

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, Εμβρυολογικό εργαστήριο έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί σε 24ωρη βάση την εξέλιξη ΟΛΩΝ των εμβρύων με της τελευταίας γενιάς Εμβρυοσκόπια τεχνολογίας time lapse.

Read More »
Νέα
Dr. Athanasios Garavelas

Νέα συνεργασία κορυφής με καινοτόμα συστήματα Τεχνητής Νοημοσύνης για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Institute of Life – ΙΑΣΩ

Νέα επιστημονική συνεργασία της Institute of Life – IASO με τον παγκοσμίου φήμης Κλινικό Εμβρυολόγο Dr. Jacques Cohen για την εφαρμογή συστημάτων Τεχνητής Νοημοσύνης στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή!
Τα νέα αυτά συστήματα Τεχνητής Νοημοσύνης:
-Εξασφαλίζουν την επιλογή του καταλληλότερου εμβρύου για εμφύτευση, με ακρίβεια που φτάνει 92,5%!
-Αυξάνουν τις πιθανότητες εγκυμοσύνης από την 1η εμβρυομεταφορά!

Read More »
Νέα
Dr. Athanasios Garavelas

Eνημέρωση

Mε αφορμή την ανακοίνωση του νέου lockdown θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το ιατρείο μας λειτουργεί κανονικά και οι κύκλοι θεραπείας που είχαν ξεκινήσει πριν το lockdown συνεχίζονται, τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Συνεχίζουμε χωρίς αναβολές στις προγραμματισμένες θεραπείες εξωσωματικής.

Read More »