ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ – MD, MSC, MMSC

Νέα

Οι ειδήσεις αιχμής  για την γονιμότητα

Η αποστολή  της Garavelas Medical Group για την παράδοση της νεότερης και καλύτερης τεχνολογίας σε εσάς δεν έχει περάσει απαρατήρητη. Μέσω της συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης, ο ιατρικός όμιλος Garavelas πρωτοπορεί σε καθημερινή βάση στον τομέα της αναπαραγωγικής ενδοκρινολογίας. Ακούστε τι λένε οι δημοσιεύσεις για τον ιατρικό όμιλο Garavelas στα μέσα ενημέρωσης, διαβάστε τις τελευταίες εκδόσεις της βιομηχανίας μας και μάθετε για τις συναρπαστικές τρέχουσες ερευνητικές μελέτες που πραγματοποιούνται.

Νέα
Dr. Athanasios Garavelas

Bραβεία – Greek Export Forum

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η GARAVELAS MEDICAL GROUP βραβεύτηκε ως η καλύτερη εξαγώγιμη εταιρεία υπηρεσιών για την εφαρμογή ερευνητικών πρακτικών, εργαλείων και

Read More »
Νέα
Dr. Athanasios Garavelas

Βραβείο Ιατρικής Αναγνωρισιμότητας

Τα Βραβεία Ιατρικής Αναγνωρισιμότητας, μία διοργάνωση υπό την Αιγίδα του Ινστιτούτου Ψηφιακού Μετασχηματισμού στον κλάδο της Υγείας, αποτελούν θεσμό για την αναγνώριση των Ιατρών στην Ελλάδα ενώ η επιλογή των βραβευμένων Ιατρών έγινε από ειδική επιτροπή του Ινστιτούτου.

Read More »
Νέα
Dr. Athanasios Garavelas

Eπενδύουμε στη Ζωή

Η κλινική μας Institute of Life είναι η πρώτη μονάδα στην Ελλάδα που εγκατέστησε και λειτουργεί στο εργαστήριό της τους νέους καινοτόμους επωαστές Geri στο πλαίσιο της full timelapse παρακολούθησης των εμβρύων της!

Read More »
Νέα
Dr. Athanasios Garavelas

Embracing the future

Ευχές και Δηλώσεις από τον Ειδικό Γονιμότητας της μονάδας – #InstituteofLifeIASO Δρ. Αθανάσιος Γκαραβέλας

Read More »
Νέα
Dr. Athanasios Garavelas

Εμβολιασμός για τις γυναίκες Αναπαραγωγικής Ηλικίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αναφορικά με την επιλογή εμβολιαστικού σκευάσματος προτείνεται η χρήση εμβολίων τεχνολογίας mRNA για την κύηση, καθώς τα μέχρι σήμερα διαθέσιμα επιστημονικά δεδομένα αφορούν κυρίως αυτή την κατηγορία εμβολίων έναντι του SARS-CoV-2, χωρίς όμως να αποκλείονται και οι άλλοι τύποι εμβολίων.

Read More »