ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ – MD, MSC, MMSC

Ασθενείς Εξωτερικού

Τα τελευταία χρόνια,  παρατηρείται αύξηση των ζευγαριών από χώρες του εξωτερικού  που επιλέγουν την Ελλάδα , προκειμένου να υποβληθούν σε εξωσωματική γονιμοποίηση , δωρεά ωαρίων , δωρέα εμβρύων. 

Στην πρώτη επικοινωνία (τηλεφωνικά ή με e-mail) με το ζευγάρι που προέρχεται από άλλη χώρα, αφού γίνει μια πρώτη διερεύνηση του προβλήματός τους, ζητάμε να συμπληρώσουν και να στείλουν πίσω, μια φόρμα εγγραφής που παρέχει η Επιστημονική Ομάδα Γκαραβέλας  και περιλαμβάνει το ιστορικό και τις εργαστηριακές εξετάσεις του ζεύγους.

Μετά από επανειλημμένες επικοινωνίες που οδηγούν στην πλήρη διερεύνηση του προβλήματος του ζευγαριού και την αποδοχή από μέρους τους της προτεινόμενης θεραπευτικής λύσης, γίνεται η προετοιμασία της άφιξης του ζευγαριού στην Ελλάδα.

Για διευκόλυνση των ζευγαριών εάν το επιθυμούν, στην Ομάδα μας  υπάρχουν coordinators, που ομιλούν τις περισσότερες ξένες γλώσσες και βρίσκονται στη διάθεση των ζευγαριών να οργανώσουν το ταξίδι τους (άφιξη, διαμονή, αναχώρηση), και να λύσουν κάθε τυχόν πρόβλημα που μπορεί να συναντήσουν κατά τη διαμονή τους στην Ελλάδα.