ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ – MD, MSC, MMSC

Aνδρική υπογονιμότητα

Η υπογονιμότητα θεωρείται παραδοσιακά ως πρόβλημα της γυναίκας. Αλλά όπως αποδεικνύεται, εμείς οι άντρες δεν κατεβαίνουμε τόσο εύκολα. Περίπου μία στις τρεις περιπτώσεις στειρότητας οφείλεται μόνο στον άνδρα και εμπλέκουμε κάπως στη στειρότητα περίπου στο μισό χρόνο.
Η διάγνωση της ανδρικής υπογονιμότητας μπορεί να είναι μια από τις δυσκολότερες προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας άντρας. Για μερικούς, μπορεί να είναι καταστροφικό.

Εξάλλου, η αναγκαιότητα της αναπαραγωγής είναι ένα από τα λίγα πράγματα στα οποία συμφωνούν και ο Δαρβίνος και η Βίβλος. Το να μην είναι σε θέση να πατέρας ενός παιδιού μπορεί να κάνει τους άντρες να αισθάνονται σαν να αποτυγχάνουν σε μια από τις πρωταρχικές ευθύνες τους.
Δυστυχώς, ορισμένοι άνδρες πρέπει να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα ότι τίποτα δεν μπορεί να γίνει για την υπογονιμότητα τους. Αλλά για άλλους άντρες, η πρόοδος στη θεραπεία της στειρότητας των ανδρών προσφέρει πραγματική βοήθεια.

Στο Institute of Life έχουμε δημιουργήσει ένα υπερσύγχρονο ανδρολογικό εργαστήριο, με εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, που μπορεί να σας καθοδηγήσειγια να βρείτε τις απαντήσεις στα ερωτήματά σας. Βάσει των πληροφοριών που προσφέρουν οι νέες εξελιγμένες εξετάσεις τουεργαστηρίου μας, υπάρχει η δυνατότητα για εξατομικευμένη θεραπεία.

Ανάλυση σπέρματος:

• Ανάλυση σπέρματος με μικροβιολογικό & βιοχημικό έλεγχο

• Προηγμένη ανάλυση σπέρματος προ IVF

• Προηγμένος ανδρολογικός έλεγχος

• Πλήρης ανδρολογικός έλεγχος

• Διερεύνηση φλεγμονής

• Διερεύνηση δειγμάτων αζωοσπερμίας

Κλείστε σήμερα κιόλας το ραντεβού σας και με πολύ χαρά θα απαντήσουμε στα ερωτήματα που σας προβληματίζουν.