ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ – MD, MSC, MMSC

Nέο καινοτόμο τεστ Embrace

H Institute of Life φέρνει 1η στην Ελλάδα το καινοτόμο, μη επεμβατικό τεστ EMBRACE®, για τα έμβρυα!✅Το τεστ αυτό αναλύει μόνο το καλλιεργητικό υγρό που περιβάλλει τα έμβρυα και:

➡Βοηθά στον #εντοπισμό των εμβρύων με τη μεγαλύτερη πιθανότητα να είναι χρωμοσωμικά σωστά, χωρίς την ανάγκη διενέργειας βιοψίας.

➡#Ιεραρχεί και βαθμολογεί τα έμβρυα βάσει της χρωμοσωμικής τους ανάλυσης.

➡Αυξάνει τις #πιθανότητες επίτευξης εγκυμοσύνης με την 1η προσπάθεια. Η νέα δυνατότητα διενέργειας του μη επεμβατικού προεμφυτευτικού ελέγχου EMBRACE®, προσφέρει περισσότερη #σιγουριά στα ζευγάρια που επιθυμούν να αυξήσουν τις πιθανότητες εγκυμοσύνης, χωρίς τη χρήση επεμβατικών μεθόδων, δίνοντας τους την ευκαιρία να πάρουν αποφάσεις βασισμένες σε πιο αναλυτικές πληροφορίες.#embracetest#iolife#first#innovative……

?Περισσότερα: Η Institute of Life καινοτομεί για ακόμα μια φορά και φέρνει 1η στην Ελλάδα το νέο καινοτόμο τεστ EMBRACE®, το οποίο:

• Βοηθά να εντοπιστούν τα έμβρυα που έχουν τη μεγαλύτερη πιθανότητα να είναι χρωμοσωμικά σωστά, χωρίς την ανάγκη διενέργειας βιοψίας

• Ιεραρχεί και βαθμολογεί τα έμβρυα βάσει της χρωμοσωμικής τους ανάλυσης

• Αυξάνει τις πιθανότητες επίτευξης εγκυμοσύνης με την 1η προσπάθεια

Συνεχίζοντας κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να γίνουν ακόμη περισσότερα ζευγάρια γονείς, η Institute of Life καινοτομεί ξανά και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την IGENOMIX®, το νέο τεστ EMBRACE®. Το EMBRACE® είναι ένα νέο μη επεμβατικό τεστ το οποίο βοηθά να εντοπιστούν τα έμβρυα που έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα να είναι χρωμοσωμικά σωστά, χωρίς τη διενέργεια βιοψίας στο έμβρυο.

Αυτή η πληροφορία είναι ιδιαιτέρως σημαντική γιατί βοηθά τους Κλινικούς Εμβρυολόγους να επιλέξουν τα έμβρυα που έχουν τη μεγαλύτερη πιθανότητα εμφύτευσης, από την πρώτη προσπάθεια εμβρυομεταφοράς. Με αυτό τον τρόπο αυξάνονται οι πιθανότητες εγκυμοσύνης με την πρώτη προσπάθεια.Τα έμβρυα που δημιουργούνται μετά από μία θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης απελευθερώνουν, κατά την ανάπτυξή τους στο εργαστήριο, cell-free DNA με φυσικό τρόπο. Αυτό συμβαίνει γιατί το έμβρυο αναπτύσσεται σε μία μικρή ποσότητα καλλιεργητικού υγρού. Καθώς αναπτύσσεται, το έμβρυο απελευθερώνει το DNA του μέσα στο καλλιεργητικό υγρό. Οι εξειδικευμένοι εμβρυολόγοι του Institute of Life συλλέγουν βάσει ειδικού πρωτοκόλλου αυτό το καλλιεργητικό υγρό και το αποστέλλουν για ανάλυση. Εκεί, το καλλιεργητικό υγρό αναλύεται για να ανιχνευτεί το DNA που απελευθερώθηκε από το έμβρυο. Στη συνέχεια, κάθε έμβρυο ταξινομείται ανάλογα με την πιθανότητα που έχει να είναι υγιές. Το έμβρυο με την υψηλότερη βαθμολογία είναι το πιο πιθανό να έχει τον σωστό αριθμό χρωμοσωμάτων, άρα και να είναι το ιδανικότερο για την εμβρυομεταφορά. Η επιλογή ενός υγιούς εμβρύου είναι ιδιαιτέρως σημαντική για να αυξηθούν οι πιθανότητες μίας πετυχημένης θεραπείας.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, η νέα δυνατότητα διενέργειας του μη επεμβατικού προεμφυτευτικού ελέγχου EMBRACE®, προσφέρει περισσότερη σιγουριά στα ζευγάρια που επιθυμούν να αυξήσουν τις πιθανότητες εγκυμοσύνης χωρίς τη χρήση επεμβατικών μεθόδων, δίνοντάς τους την ευκαιρία να πάρουν αποφάσεις, βασισμένες σε πιο αναλυτικές πληροφορίες.

Η Institute of Life είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο προηγμένα κέντρα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ευρώπη. Οι εξατομικευμένες θεραπείες που προσφέρει, σε συνδυασμό με τις πιο σύγχρονες μεθόδους υποβοηθούμενης αναπαραγωγής που εφαρμόζει, έχουν οδηγήσει στα βέλτιστα δυνατά αποτελέσματα, με αξιοσημείωτα υψηλά ποσοστά επιτυχίας.

Tο νέο μη επεμβατικό τεστ EMBRACE® είναι άλλη μια καινοτομία που εφαρμόζεται για 1η φορά στην Ελλάδα από την Institute of Life – IASO προς όφελος των όλων των ζευγαριών που μας εμπιστεύονται.

Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να μας επισκεφθείτε.

☎ 210-671 0020