ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ – MD, MSC, MMSC

IVF SURE

IVF SURE– Υπηρεσία που βασίζεται στο αποτέλεσμα

Υπερσύγχρονη θεραπεία εξωσωματικής με εγγυημένα αποτελέσματα.

Τι είναι η IVF SURE:

Η IVF SURE είναι το νέο εγγυημένο πρόγραμμα: Θα μείνετε έγκυος με την εξωσωματική  θεραπεία μας διαφορετικά θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας. Είναι τόσο απλό. Η τιμολόγηση αυτή που βασίζεται στο αποτέλεσμα μειώνει τους κινδύνους της εξωσωματικής και σας βεβαιώνει ότι δεν υπάρχουν κρυφά έξοδα και χρεώσεις.

Πληρώνετε ένα προκαθορισμένο ποσό για τρεις κύκλους εξωσωματικής με σκοπό να μείνετε έγκυος. Αν δεν συμβεί αυτό τότε σας επιστρέφουμε το 80% του ποσού που δώσατε.

Πώς δουλεύει η IVF SURE;

Το πρωτόκολλο της  μικροεξωσωματικής που εφαρμόζουμε με ελάχιστη διέγερση είναι ήπιο και αποτελεσματικό.

Η πιο σύγχρονη τεχνολογία στην εξωσωματική γονιμοποίηση θα χρησιμοποιηθεί για να βελτιώσει το αναπαραγωγικό αποτέλεσμα και παρακολουθεί στενά την ανάπτυξη του εμβρύου.

Η παρακολούθηση της προεμφυτευτικής γενετικής (PGS)θα χρησιμοποιηθεί για να μειωθεί ο κίνδυνος αποβολών  και να βελτιώσει περαιτέρω τα ποσοστά των ζωντανών γεννήσεων χωρίς την αύξηση του αριθμού των εμβρύων που μεταφέρονται.

Τα έμβρυα θα διατηρούνται στην κρυοσυντήρηση για να μεταφέρονται αργότερα σε φυσικό περιβάλλον. 

ΠΟΙΟ  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΗΣ IVFSURE;

Θα πληρώσετε για 3 κύκλους κλασικής θεραπείας εξωσωματικής γονιμοποίησης για να ολοκληρωθεί μέσα σε 9 μήνες από τον πρώτο σας κύκλο θεραπείας εξωσωματικής γονιμοποίησης με σκοπό μια επιτυχημένη κλινική εγκυμοσύνη.

Εάν δεν μείνετε έγκυος μέσα σε 9 μήνες από την αρχή της θεραπείας, θα σας επιστραφεί το 80% του ποσού που πληρώσατε  χωρίς να συμπεριλαμβάνεται το κόστος των φαρμάκων.

Η Επιστημονική Ομάδα Γκαραβέλας –Iolife IASO  προσπαθεί σκληρά να βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες κλινικές γονιμότητας στην Ευρώπη. Η ομάδα μας έχει ενώσει τους πιο κορυφαίους ειδικούς στην γονιμότητα οι οποίοι έχουν δεσμευθεί να παρέχουν τις καλύτερες θεραπείες εξωσωματικής του αύριο, σημερα.

Κατανοούμε πως ο κάθε ασθενής είναι διαφορετικός,το οποίο σημαίνει ότι κάθε κύκλος εξωσωματικής γονιμοποίησης  θα είναι εξίσου ξεχωριστός. Η εκτεταμένη εμπειρία μας στις θεραπείες εξατομικευμένης εξωσωματικής με περιορισμένη διέγερση και στα εξατομικευμένα πρωτόκολλα, μας επιτρέπουν να προτείνουμε επιτυχημένες επιλογές θεραπείας καθώς και να παίρνουμε κρίσιμες αποφάσεις που αναμένονται από τις καλύτερες κλινικές γονιμότητας στην Ευρώπη. Οι κορυφαίοι ιατροί  γονιμότητας και οι θεράποντες ιατροί μας καταλαβαίνουν πώς λειτουργεί το σώμα σας και καθοδηγούνται από τον Δρα. Αθανάσιο Γκαραβέλα.

ΠΟΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ SURE;

  • Είστε 38 χρονών ή νεότερη
  • Έχετε κανονικούς κύκλους περιόδου, ή
  • Έχετε ανωμαλους κύκλους με επιβεβαιωμένη διάγνωση συνδρόμου πολυκυστικών ωοθηκών (PCOS).
  • Οι σύντροφοί σας πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις, το σπέρμα τους ανταποκρίνεται στο TESA ή έχει αποκτηθεί χειρουργικά.