ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ – ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ – MD, MSC, MMSC

Bραβεία – Greek Export Forum

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η GARAVELAS MEDICAL GROUP βραβεύτηκε ως η καλύτερη εξαγώγιμη εταιρεία υπηρεσιών για την εφαρμογή ερευνητικών πρακτικών, εργαλείων και τη μέτρηση της ικανοποίησης των πελατών από τις υπηρεσίες που παρέχουμε.

Στην GARAVELAS MEDICAL GROUP, η εστίασή μας ήταν πάντα στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλότερης ποιότητας στους ασθενείς μας. Πιστεύουμε ότι η έρευνα και τα σχόλια είναι απαραίτητα για τη βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουμε και είμαστε περήφανοι που αναγνωρίζουμε τη δέσμευσή μας σε αυτήν την αρχή.

Ευχαριστούμε όλους τους ασθενείς μας που μας εμπιστεύτηκαν τις ανάγκες της υγείας σας. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να σας παρέχουμε εξαιρετική φροντίδα και εξυπηρέτηση.

PRESS REALISE

Η διοργάνωση του Greek Exports Forum & Awards 2023 σε συνεργασία με την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών ανέδειξε και επιβράβευσε τις επιχειρήσεις που διακρίθηκαν στον εξαγωγικό τομέα. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκατοντάδες προσκεκλημένοι, Στελέχη Επιχειρήσεων, Διπλωμάτες Πρεσβειών καθώς και Πρόεδροι Επιμελητηρίων.

Στην ενότητα Κορυφαίες Εξαγωγικές Εταιρείες, η GARAVELAS MEDICAL GROUP έλαβε δύο (2) βραβεία:

• GOLD (χρυσό) ως Κορυφαία Εξαγωγική Εταιρεία στην Ικανοποίηση Πελατών

• SILVER (Ασημένιο) ως Top Services Export

Ο Ιατρικός Όμιλος Garavelas ειδικεύεται στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και καλύπτει: γονιμότητα, Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, εξωσωματική γονιμοποίηση – εξωσωματική γονιμοποίηση. Ο όμιλος Garavelas Medical είναι επίσημος συνεργάτης του Institute of Life, ενός από τα μεγαλύτερα και πιο προηγμένα Κέντρα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ευρώπη, που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της «Ιασώ», της κορυφαίας Μαιευτικής και Γυναικολογικής Κλινικής στην Ελλάδα.

• GARAVELAS MEDICAL GROUP βραβεύτηκε ως η καλύτερη εξαγώγιμη εταιρεία Υπηρεσιών που εφαρμόζει ερευνητικές πρακτικές και «εργαλεία» και μετρά την ικανοποίηση των πελατών από τις υπηρεσίες που παρέχει, αξιοποιώντας τις αντίστοιχες πληροφορίες.

• GARAVELAS MEDICAL GROUP βραβεύτηκε ως ο πιο αποτελεσματικός εξαγωγέας υπηρεσιών.

Η δέσμευση του Ομίλου GARAVELAS Medical Group είναι να συνεχίσει τη στοχευμένη προώθηση των Υπηρεσιών του σε παραδοσιακές και αναδυόμενες αγορές, με αξιοσημείωτη αποτελεσματικότητα όσον αφορά τη στρατηγική διείσδυσης στην ευρωπαϊκή ή παγκόσμια αγορά. Αρχή του Ιατρικού Ομίλου GARAVELAS είναι η Ικανοποίηση του Ονείρου της δημιουργίας Οικογένειας με την εφαρμογή πρακτικών και «εργαλείων» έρευνας και μέτρησης της ικανοποίησης των ασθενών από τις υπηρεσίες που παρέχει.